NASTUPILA I POBRALA MNOGE SIMPATIJE Sestra Nataše Bekvalac pokazala kako peva, evo kako Kristina zvuči kao pevačica! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Modna dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac godinama unazad kreira i dizajnira unikatne komade odeće, a pomoću svog upečatljivog ukusa stilizuje mnoge poznate ličnosti sa naših prostora.

Ipak, malo ko zna, da pored sestre Nataše i ona poseduje talenat za muziku.

Kristina Bekvalac podelila je sa svojim pratiocima uspomene za audicije, na kojoj je sa samo 6 godina nastupila i zasigurno pobrala brojne simpatije.

Primetno je da je i kao mala imala smisao za modu, a može se reći i da joj je pevanje išlo od ruke, ipak kako je i sama istakla u opisu objave, takmičila se kako bi svojoj majci ispunila želju.

 

 

- Moja mama je želela da se ja takmičim i pevam ,ali ja očigledno nisam - napisala je modna dizajerka u opisu objave.

Inače, najstarijoj sestri Bekvalac, Dragani, pevanje je takođe jedno vreme bila velika ljubav, ali se nikada profesionalno njom nije bavila. Ona drži kozmetički salon, a za razliku od mlađih sestara, ona ne voli da se javno eksponira.

Inače, da je dobar glas nasledan, ide u prilog I tome što je Draganina ćerka Sara, poznatija kao Zoi jedna od najupečatljivijih pevačica mlađe generacije.

"VATRA SAM U KREVETU" Stanija Dobrojević otkrila nepoznate detalje, pa priznala kako slavi prvomajske praznike: U šumi, vodim ljubav!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading