NISU SE PODNOSILE Ivana Peters progovorila o sukobu sa Gocom Tržan, pa iznela nove detalje: "Bila je besna kao ris zbog toga"
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Odnos Ivane Peters i Goce Tržan uvek je mnoge intrigirao. Poznato je da su njih dve bile članice grupe "Tap 011" i nije nepoznanica da nisu bile u dobrim odnosima. 

Negde od 2011. godine počele su intenzivnije da se druže, čak su i nastupale sa nekadašnjim bendom, a Ivana je otkrila šta je tu bio problem.

- Goca je meni super sada, nismo se kapirale kad smo bile mlade. Bile smo potpuno dva različita sveta, kada smo se ostvarile kao majke i kada smo se pripremale da napunimo Arenu 2011. godine, tada smo se ukačile ponovo. Kao da se opet upoznajemo, i te stare stvari i dečije bolesti su nas prošle - ispričala je Ivana.

Pevačica ističe da joj je period dok je grupa "Tap 011" bila aktivna jedan od najlepših u životu.

- Mi smo toliko putovali, nastupali i zarađivali od toga što se zabavljamo da to nije bilo ok. Ostajali smo na moru po dva, tri meseca. Stvarno smo se lepo družili - kaže Ivana Peters.

Ivana je otkrila i jednu anegdotu kada su naljutili Gocu na moru.

- Jedne godine smo bili na moru, u istoj kući svi, mi smo izašli, ona ostala da spava. Došli smo u pet ujutru, probudili je, ona je bila besna kao ris - rekla je Ivana u emisiji "Šou se nastavlja", pa dodala:

- Legli mi da spavamo, pored naše sobe toalet, Goca dođe, udari vratima, čujemo da pere zube, toliko smo se smejali, prala je veš. Nije nam dala da zaspimo dva sata posle tog buđenja, ali onda nam je oprostila.

ANASTASIJA I GUDELJ U IZLASKU Evo gde je fudbaler izveo trudnu pevačicu, Ražnatovićeva je sve zabeležila i podelila sa fanovima(FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading