OVAJ MOĆNIK JE BRENIN PRVI DEČKO? Pevačica je 30 godina u braku sa Bobom Živojinovićem, a sada je isplivala nikad viđena fotografija koaj sve menja (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa Brena, regionalna zvezda koja je harala u periodu bivše Jugoslavije, već 30 godina je u srećnom braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima dva sina.

Brenu su osamdesetih spajali sa raznim muškarcima, a sada je na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Ona je usnimljena 1985.godine, a na njoj je Brena u jako prisnom odnosu sa nepoznatim muškarcem, dok se u komentarima može pročitati da je izvesni muškarac bio Brenin dečko.

U jednom komentaru ispod fotografije stoji i detaljno opisana lokacija gde je ona nastala ali i ime muškarca:

" Snimljeno u Dubrovniku. Na slici Ratko Knežević i Brena. Gospodin Knežević danas živi u Zagrebu i delom u Londonu. Poznati je bankarski stručnjak".

Da je Brena zaista bila u ljubavi sa Ratkom, govorilo se i nedavno u našim medijima, a ona o tome nikada javno nije pričala. On je tada prezentovan kao "prvi dečko Balkanske dive".

"TEŠKO SAM TO PODNOSILA" Tea Tairović ogolila dušu, pa javno zatražila najmilijima da joj oproste jednu stvar!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading