BRESKVICA VAN SEBE ZBOG UBISTVA, GUŠI SE U SUZAMA I JECA Hitno se oglasila i uputile jezive kletve! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, zgrožena je nakon snimka zlostavljanja i ubijanja psa koji se pojavio u javnosti i šokirao celu Srbiju.

Naime, Breskvica je pogledala i video, a potom se oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je napisala par reči na temu istog.

BRESKVICA VAN SEBE ZBOG UBISTVA, GUŠI SE U SUZAMA I JECA Hitno se oglasila i uputile jezive kletve! (FOTO)

Printscreen

 

Anđela nije krila bes i istakla je da plače od kada je videla mučne scene zlostavljanja, a onda poručila ženi sa video snimka da joj "želi sve najgore u životu".

- Ne mogu da podelim video jer plačem od kada sam ga videla i ne želim da se bilo ko još tako potrese dok ga gleda... Želim joj iskreno sve najgore u životu - napisala je Anđela na pomenutoj mreži.

Podsetimo, jeziv snimak nasilja nad životinjom kakav Srbija ne pamti, pojavio se na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako se starija žena zverski iživljava nad malenim psom i tuče ga do smrti, a potom nastavlja čak i kad je štence već izdahnulo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su M. M. (53) iz Dimitrovgrada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

M. M. je uz, krivičnu prijavu, sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu, a javnost je saglasna da se ovaj zverski čin mučenja nedužne životinje najstrože kazni.

SKANDALOZNO SAZNANJE O TEODORI DŽEHVEROVIĆ Nakon afere o intimnom snimku, sada otišla korak i dalje i svima priznala šok stvar! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading