SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI Uputio javni apel, traži da se pokrene i peticija zbog jedne stvari, šok!
Foto: Printscreen

Burne reakcije stižu sa svih strana nakon skandaloznog poteza igrača Reala i tuče na utakmici između Partizana i pomenutog španskog kluba.

Naime, brojne javne ličnosti, ne samo iz sveta sporta, nego iz svih sfera, oglasile su se i dale svoj sud nakon sinoćnjih dešavanja u Madridu.

SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI Uputio javni apel, traži da se pokrene i peticija zbog jedne stvari, šok!

Printscreen

 

Jedan od njih je i folk pevač Sloba Radanović koji je verni fan srpskog kluba i koji je momentalno reagovao na svom Instagramu profilu.

Radanović je podelio snimak sa utakmice i apelovao da se pokrene peticija da se igraču koji je povredio košarkaša Partizana dozvoli dolazak u Beograd.

- Normalno da ćemo svi da potpišemo peticiju da Jabusele ne bude suspendovan i da dođe na 3. meč u Beogradu - napisao je Sloba u okviru storija na pomenutoj mreži.

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE PEVAČA SA SINOM

OVAJ FRAJER JE SIN POKOJNOG LANETA GUTOVIĆA Njegov život obavijen velom misterije, a evo zašto su svi brujali o njemu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading