HIT PRIČA Lepa osvojila pare u kazinu, pa ih zaboravila u taksiju
Foto: Nikola Todorović

Naime, folk diva je pre par dana prijavila pljačku navodeći da se ona desila po povratku iz kazina kući.

- Lepa je prošle nedelje izbezumljeno ušetala u policijsku stanicu želeći da prijavi da je oštećena i tom prilikom objasnila kako je do navodne krađe došlo - ispričao nam je izvor koji se u tom trenutku zatekao na licu mesta drugim povodom.

- Policajcu je rekla da ju je opljačkao taksista, a odgovarajući na pitanja kako je do toga došlo, objasnila je da je ona zapravo torbu zaboravila u vozilu te da je zaključila da on ne želi da joj je vrati, jer joj se nije javljao na telefon kada ga je zvala - ispričao nam je ovu nesvakidašnju situaciju izvor.

- Rekla je da se vraćala iz kazina kući, da je sa sobom imala torbu i novčanik u kojem se nalazilo 1.000 evra i 30.000 dinara, a da je primetila da torbe nema tek kada je ušla u stan.

Najsmešniji momenat u ovoj nimalo smešnoj situaciji u kojoj se našla doajenka narodne muzike je bio taj kada ju je jedan od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pomešao s pokojnom Merimom Njegomir.

HIT PRIČA Lepa osvojila pare u kazinu, pa ih zaboravila u taksiju

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Policajac je izašao iz kancelarije i oduševio se kad je video Lepu Lukić, ali je napravio lapsus i upitao je: „Merima, jeste to vi?!“ Na to je Lepa skočila ko oparena i počela da ga vređa: „Pu, pu, pu, pomeri se s mesta, pi*da ti materina. Merima je pod zemljom, a ja sam živa!“, vikala je dok se ovaj izvinjavao. Na kraju je i sama počela da se smeje, objašnjavajući da je Merimu obožavala, ali da je sujeverna.

Pozvali smo Lepu da bismo dobili komentar od nje, a ona je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je. Platila sam taksi i kada sam vraćala novčanik u tašnu, promašila sam je. Pretpostavljam da je on pao ispod sedišta i verujem da ga ni taksista nije video, nego da je novac uzeo neko ko je posle mene ušao u vozilo. I dalje nisam dobila informaciju iz policije da je novac pronađen - istakla je pevačica, a na pitanje da li je tačno da je neposredno pre ulaska u taksi izašla iz kazina, Lepa nam je žustro odgovorila:

- Iz ku*ca sam izašla. Šta vas boli ku*ac odakle sam izašla?

Obili joj stan na spavanju

Lepa je 2016. godine doživela strahoviti stres i neprijatnost zbog čega je završila u Hitnoj. Tada su joj pljačkaši obili stan, ušli preko terase jer se nalazi na prvom spratu, a sve to su učinili dok je pevačica spavala u svojoj sobi. Nije ni slutila da su lopovi ušli u njen dom i preturali po ostalim prostorijama tražeći pare. Ukrali su joj sve kartice i lična dokumenta, a kako je tada izjavila, odneli su joj milion dinara i 1.600 evra, kao i srpski i kanadski pasoš.

"PUNO IM JE KAD JE ŽENA IMALA TRI MOMKA" Katarina Grujić progovorila od predrasudama koje imaju muškarci, pa otkrila kakvu devojku niko ne želi da oženi

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading