LIDIJA VUKIĆEVIĆ U ZANOSU SA 20 GODINA MLAĐIM DEČKOM? Ne mogu da se suzdrže, procurili privatna fotka, on opčinjen njom! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Već neko vreme šira javnost upoznata je sa informacijom da je Lidija Vukićević ludo zaljubljena u zgodnog slikara, rodom sa naših prostora a sa stalnom adresom u Italiji. Od prve informacija dospele do medija a o novoj etapi emotivnog života glumice, spekuliše se čime ju je to muškarac godište njenih sinova Andreja i Davida osvojio, a sada smo dobili i odgovor na to. 

Dečko Lidije Vukićević osvanuo je, naime, na glumičinom profilu, što je prvi put za godinu i po dana veze, a tom prilikom čitava javnost mogla se uveriti u to koje su to posebne osobine koje poseduje, da li je stvarno toliko šarmantan, a potom i je li dramskoj umetnici posvećen koliko se pretpostavlja.

Dečko Lidije Vukićević obožava glumicu i tepa joj moje srce. Navodno, on je zbog nje pre par dana doputovao u Srbiju, da bi potom zajedno posetili kafanu i ludo se proveli, čemu svedoče pomenuti snimci i fotografije.

Dečko Lidije Vukićević uživao je u svakom trenu provedenom sa glumicom a u jednom momentu oboje su uglas zapevali pesmu Mitra Mirića " Ne može nam niko ništa" čime se veruje da su poslali poruku da njihovoj ljubavi niko ne može ništa.

"NE BI MOGLA NI MIKROFON DA MI DRŽI" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan: Ona je babadevojka i zvezda u pokušaju"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading