POTRESNO! Žika Jakšić se rasplakao u emisiji, za sve je kriva ova pevačica, isplivali detalji njihovog odnosa
ATA Images

Žika Jakšić ne krije da je veliki emotivac, a to je i dokazao kada se tokom emisije "Nikad nije kasno" rasplakao zbog Milice Todorović. 

Nakon što je nekadašnja "Zvezda Granda" zapevala, Žiki su krenule suze, a nije mogao da iskontroliše svoja osećanja.

 -Ja Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda“ kada je imala 15 godina. Pobedila je u toj sezoni, a kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao – priznao je Jakšić.

Žika se potom osvrnuo na njeno učešće u „Zvezdama Granda“, kao i uspeh koji je postigla sopstvenim talentom, trudom, radom.

– Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem, iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ponosan na tebe, srce moje lepo– poručio joj je Jakšić 

"ONA ĆE MI BITI KUMA, DRUŽIMO SE OD 12. GODINE" Lepa glumica biće svedok na venčanju Anastasije i Gudelja, Ražnatovićeva sve otkrila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading