NAKON SAHRANE PROCURILI ŠOK DETALJI O SAŠI VIDIĆU Njegova poslednja želja ledi krv u žilama, evo šta je imao u planu da uradi pre smrti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prerani odlazak kreatora Saše Vidića ostavio je bez komentara javnost u Srbiji, a brojne njegove kolege i bliski saradnici su nemi od bola. Niko i dalje ne može da veruje da je čuveni modni kritičar britkog jezika iznenada preminuo u 53. godini. Iako je se u poslednje vreme osamio, njegovo stvaralaštvo je umnogome promenilo izgled naše modne scene, a Sašine oštroumne i zanimljive izjave se već godinama prepričavaju.

Uvek je bio iskren do srži, što je očekivao i od svoje porodice i prijatelja. Smatrao je da ima neku posebnu "ludost" koja krasi umetnike, međutim, nikako nije voleo ljude koji glume da su velike zvezde.

Njegova poslednja želja je da bude kremiran, što će biti i ispunjeno, a danas je ispraćen na večni počinak.

Imao je velike planove, a nesvesno je otkrio i koju je imao zamisao za budući period, na tragediju ništa nije slutilo.

- Saša i ja smo se čuli pre jedno dve nedelje za Divan šou. Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis, jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se oseća loše ili slično – rekao je voditelj.

Podsetimo, modni kreator je u KBC Bežanijska kosa dovezen bez svesti.

‒ Vidića je hitna pomoć u bolnicu dovezla bez svesti i u vrlo teškom stanju. Pacijent je odmah intubiran, kako bi pokušali da ga spasu, jer je praktično bio klinički mrtav. I pored svih napora i preduzetih mera, spasa, nažalost, nije bilo - rekli su stručnjaci.

Rečeno je da obdukcija nije rađena, jer je jasan uzrok smrti bila sepsa.

SNIMAK SLOBE RADANOVIĆ SA SINOM RAZNEŽIO SVE Jelena objavila privatni trenutak, a jedan detalj tera suze na oči! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading