"ISKOMPLIKOVALO SE, MORALI SU PONOVO DA ME OTVARAJU" Darko Lazić se javio iz bolnice, pa otkrio da operacija nije dobro prošla
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 Darko Lazić po drugi put je operisan nakon komplikacija koje su usledile tokom oporavka nakon prvog hiruškog zahvata zatezanja viška kože kome se podvrgao pre nekoliko nedelja.

Pevač se juče oglasio i objasnio kako se oporavlja, dok njegova supruga Katarina vodi računa o njemu i redovno ga obilazi u bolnici. Ona se trudi da mu u potpunosti udovolji pa mu je juče donela nekoliko porcija različitih jela kojima se on obradovao.

– Vidiš kada ti žena dođe u posetu, ona donese svega. Žena mora biti iz Srbije, a hrana može i iz Kine– rekao je Lazić 

Koliko je Lazić prihvaćen od strane Katarinine porodice svedoče i pokloni koje dobija od njih, a ovog puta podelio je paketić koji mu je poslala atraktivna svastika uz šaljivu pesmu posvećenu upravo ovom rodbinskom odnosu.

– Samo da se javim da sam danas ponovo operisan. Ležaću u bolnici još ne znam koliko, iskomplikovalo mi se, morali su da očiste, da me ponovo otvaraju. Nadam se da će ovo uskoro da prođe i da ćemo se družiti ponovo. Ljubim vas puno– rekao je Darko juče u obraćanju na svom Instagramu.

OTKRIVEN POL BEBE! Anastasija Ražnatović uskoro postaje majka, a evo kako izgleda u petom mesecu trudnoće (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading