RAZDVOJENI ZA NAJVAŽNIJI DAN Saša i Dejan Matić neće rođendan dočekati zajedno, evo šta se desilo!
Alo/Dejan Briza

Poznati blizanci Saša i Dejan Matić danas pune 45 godina, ali su na najvažniji dan razdvojeni jer svako sa svojom porodicom slavi rođendan.

Kako "Grand" saznaje, Saša će divan dan večeras proslaviti u krugu porodice i prijatelja na jednom beogradskom splavu, dok će Dejan slaviti sa suprugom i sinovima u Beču.

Braća Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Međutim, iz neutvrđenih razloga, mada se sumnja na grešku medicinskih sestara, blizanci su u bolnici oslepeli, ali su s godinama naučili da žive sa tim.

Upravo taj nedostatak sudbina im je nadoknadila neverovatnim muzičkim talentom zahvaljujući kom su se izdvojili iz mase i danas su među najtraženijim pevačima u regionu. 

Obojica su muzički obrazovani i godinama su u stabilnim brakovima i imaju naslednike. Saša je oženjen Anđelijom sa kojom ima dve predivne ćerke, dok je Dejan svoju sreću pronašao kraj Jelene sa kojom ima dva sina. 

Iako ih je sudbina fizički razdvojila, jer Saša živi u Beogradu, a Dejan u Beču, veza između ova dva brata je neraskidiva. 

O KULTNOJ SCENI I DANAS SE GOVORI Ona je prva domaća glumica koja se obnažila na filmu, bila je glavna tema svetskih medija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading