VELJKO BRIŠE SUZE Ovako je protekao porođaj Bogdane Ražnatović, prikazani svi detalji dolaska na svet malog Krstana! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen Blic TV

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, na drugi dan Vaskrsa rodila je drugog sina, dečaka Krstana.

Mališan od 4.200 grama, dugačak 54 cm doneo je sreću poznatoj porodici, a gledaoci "Blic" tv-a imaće ekskluzivnu priliku da isprate svaki detalj ovog velikog događaja.

Nakon porodičnog ručka, Bogdana se sa svojim suprugom uputila u privatnu kliniku kako bi obavila sve potrebne pripreme za porođaj. Gledaoci "Blic" televizije imaće uvid u sve pripreme za ovaj čin, ali i kako je izgledao doček na svet malog Krstana.

Pevačica se u pratnji sestre Lidije i Bogdanine mame prva pojavila na klinici pred sam porođaj, kako bi svojoj snahi pružila potpuno podršku i opustili je pred veliki događaj.

- Ništa me ne slušaš, ja lepo kažem, sve mogu da mi rade kada me uspavaju - našalila se Ceca na Bogdaninu konstataciju da joj je primanje epidurala bilo neprijatno.

Videćete i kako je Ceca dala je sve od sebe da svoju snahu uveseli pred odlazak na porođaj, a biće prikazano i ko se najviše uplašio kada je stigla beba.

"LUDO JE VOLEO, KAKVA JE TO LJUBAV BILA" Ovo je prva supruga Vojina Ćetkovića, pogledajte njihovu jedinu fotografiju koja sve govori!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading