POROĐAJ SVE BLIŽI Anđelka Prpić objavila fotku golog trudničkog stomaka, a sve je šokirao ovaj prizor! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/twitter

Da je po drugi put trudna Anđelka Prpić doznalo se pre više meseci kada je glumičina tajna sasvim iznenada dospela u medije.

Komičarka se dugo na tu temu nije oglašavala, ne želivši niti jedan jedini naslov u medijima da demantuje niti potvrdi, a taman kada se u istinitost navoda o glumičinoj trudnoći posumnjalo ona se sa stomakom do zuba i novim dečkom ruku pod ruku pojavila na jednom javnom događaju.

Od toga trena trudna Anđelka Prpić vrlo otvoreno se putem društvenih mreža oglašava po pitanju svog blagoslovenog stanja, a njena skorašnja objava čitavu javnost je šokirala.

Niko nije pomišljao da će dramska umetnica, koja vrlo dozirano u medije plasira informacije o svom privatnom životu, objaviti fotografiju ultrazvuka, testa za trudnoću i goli stomak.

Upravo to ona je uradila i fotografiju objavila na Instagramu, nakon čega su usledili brojni komentari fanova. Mnoge je ovaj njen gest šokirao, ujedno i raznežio i rasplakao.

"PROSTACI, LICEMERI, SELJAČINE" Maja Nikolić žestoko oplela po kolegama zbog smrti Saše Vidića, besna na njih jer mu nisi pomogli u ovoj situaciji!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading