SEKA ALEKSIĆ OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI SAŠE VIDIĆA Trpela je njegova razna vređanja, čuli su se sedam dana pre kobnog epiloga!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Seka Aleksić dobitnica je Estradno-muzičke nagrade Srbije koju joj je sinoć, 25. aprila, dodelio SEMUS, a nakon što joj je uručeno priznanje govorila je i o drugim temama, naročito onoj koja ju je duboko pogodila proteklih dana - iznenadna smrt Saše Vidića.

Kako je na njen 42. rođendan upravo preminuo i modni kreator, ona je sada detaljnije ispričala kako se osećala kada je čula za tragediju, te kada su se poslednji put čuli.

- To je bio šok za mene, teško mi je zbog toga. S njim sam se čula pre sedam dana. Planirali smo da pravimo neke stajlinge vezano za mene. Iznenada se to desilo, javio se u bolnicu sa tegobama - ispričala je Seka prisutnim medijima u studiju Košutnjaka, te dodala:

- U kontaktu sam sa njegovim najbližim članom porodice, to je njegov rođak iz Beograda. Pamtiću ga po njegovom veselom duhu - rekla je ona, pa se osvrnula na Sašine brojne prozivke javnih ličnosti.

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA ŠTA JE PRETHODILO SMRTI SAŠE VIDIĆA Trpela je njegova razna vređanja, čuli su se sedam dana pre kobnog epiloga!

Foto: Ataimages

 

- On je i mene prozivao, ali ja sam mu praštala. On mi nešto kaže o tome, a ja mu odbrusim: "Mače, pusti me toga, idemo da pijemo kafu, da se družimo" i ko može da kaže: "Neću". Bio je dobar čovek, ali izgleda neshvaćen - smatra Seka, koja je pre dva dana objavila poruku kolegama povodom smrti kreatora.

- Pojedine persone da nauče šta je saosećanje i savest. Da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste barem malo pravi vernici, a ne mehanički - napisala je Aleksićeva, ali sada nije želela da imenuje pojedince.

- Nikada vam to neću reći, ali nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kada treba to da pokažu, ne pokazuju. Može da se spekuliše bilo šta. Moje mišljenje je ako si vernik – vernik si, nemoj mi mehanički biti vernik - zaključila je Seka.

"50 NIJANSKI RADOJKE, BAHATA PEVALJKA PONOVO U AKCIJI" Procurilo skandalozno ponašanje Dare Bubamare, a onda na sve to pokazala prostačke manire i zgrozila sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading