SVI JE ZNAMO KAO ZERU, A OVO JE ZAPRAVO NJENO PRAVO IME Pevačicu su nedavno razapeli zbog lapsusa, a sada ćete biti u šoku zbog prave istine!
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Zera koja je već godinama u žiži popularnosti s obzirom da se izdvojila iz mase i postala jedna od mladih zvezda, a često je njen privatni život na meti komentarisanja i spekulacijama, upravo zato što o istom ne govori često, a svojevremeno je progovorila i o poreklu svog imena.

- Zera, to dolazi od mog prezimena.... Pezerović, da ne bude zero kao nula i onda Zera’’. - rekla je ona svojevremeno, a malo ko je znao da se ona zapravo zove Marina Perezović, s obzirom da je svi znaju kao "Zera".

Marina Pezerović, poznatija kao Zera, odrasla je inače u Austriji i u početku je mučila muku sa srpskim jezikom, zbog čega je često na mrežama bila na meti podsmeha, što je bilo i pre par dana slučaj.

Naime, pevačica je ponovo bila na udaru, a razlog je poznavanje geografije, tačnije, nepoznavanje.

Njoj je na društvenim mrežama postavljeno pitanje koji joj je omiljeni grad, a zbog njenog odgovora usijale su se društvene mreže.

Ona je odgovorila da joj je Crna Gora omiljeni grad, a njen lapsus se deli neverovatnom brzinom.

SEVERINA OTKRILA KAKO NA NEVEROVATAN NAČIN GUBI KILOGRAMA Ovom ishranom je dovela liniju do savršenstva, a evo šta jede u toku dana! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading