GOCA TRŽAN SE HITNO OBRATILA MAJI NIKOLIĆ I BRUTALNO JOJ ZAPRETILA Uništiće je ako nastavi sa prozivkama i uvredama, obračunaće se i na sudu!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačici Goci Tržan je prekipelo zbog izjava koleginice Maje Nikolić, pa je odlučila da joj javno pošalje oštru poruku.

- Nek začepi tu gubicu više i nek me ostavi na miru! I nek uzima u usta nekoga ko će nasesti na ove njene g**narije! - navela je besno Goca, koja će se obratiti sudu ukoliko Maja nastavi po starom.

- Poslednji put je upozoravam! - poručila je Goca.

Goca je, inače, sinoć prokomentarisala Majine tvrdnje da je Tržanova bila u vezi sa Acom Bulićem.

- Ova žena pod hitno da promeni terapiju, ova ne radi kako treba. Sledeći put će sve ovo da dokazuje na sudu - kazala je tad Goca, dok je Bulić demantovao Majine navode.

- Ne znam odakle je sad ispala Goca Tržan, pa je mene našla da komentariše. 'Ajde da me je komentarisao neki ozbiljan pevač, ko ima nagrade... Zna se da je u Tap 011 uvek pevala Ivana Peters, a ne Goca Tržan. Nije merodavna da me komentariše na nivou pevačice zato što nije pevač niti umetnik, ona je samo zabavljač. Nije merodavna da me komentariše kao neko inteligentan, jer je njen brak sa osobom koja je dvadeset godina mlađa od nje i sa osobom koja je bubnjar, koji košta od 50 do 100 evra, kao i svi drugi bubnjari... To govori o nivou njene inteligencije. Biti kuguarka u 50 godina i izgledati kao Goca Tržan je jako smešno. Kuguarke zna se šta su - Šeron Stoun, Brigit Nilsen... Zna se kako izgledaju kuguarke na zapadu. Ona nije merodavna na nijednom nivou da me komentariše - kazala je, između ostalog, Maja juče za "Pink", dok joj Goca nije ostala dužna.

GOCA TRŽAN SE HITNO OBRATILA MAJI NIKOLIĆ I BRUTALNO JOJ ZAPRETILA Uništiće je ako nastavi sa prozivkama i uvredama, obračunaće se i na sudu!

Printscreen

 

- Sa mnom je teško svađati se jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. Od Maje sam svašta nešta od nje doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi - rekla je Goca u toku jučerašnjeg dana za "Skandal".

KIJA KOCKAR SE SLOMILA, GUŠI SE U SUZAMA ZBOG SMRTI Njeno obraćanje kida dušu, ostala joj je samo jedna uspomena!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading