"NIJE ISPUNIO SVOJU NAJVEĆU ŽELJU" Saša Vidić poslednjih godinu dana često je posećivao jedno mesto, a ono što je planirao nije stigao da ostvari!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Vidić preminuo je iznenada juče, 24. aprila, u 53. godini u KBC Bežanijska kosa, a kako je izvor blizak pokojnom modnom kreatoru otkrio za "Telegraf", poslednjih godina života imao je veliku i jednu želju, ali nažalost to nije uspeo sebi da ispuni.

Naime, Vidić je poslednjih godina često posećivao Italiju, ggde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

- Mnogo je voleo Italiju, zemlju mode, zemlju ljubavi... Obožavao je taj način života. Imao je veliku želju da pazari nekretninu tamo, jer je često boravio u toj zemlji. Poslednjih godina se baš posvetio, ali nažalost eto dogodilo se najgore, preminuo je, a sebi nije ugodio - otkrio je izvor blizak pokojnom kreatoru za "Telegraf.rs".

Kako je dalje naveo, planirao je, ako ga krene da uzme čak i više nekretnina koje bi izdavao studentima koji iz Srbije odlaze u Italiju.

- Želeo je da pomogne i deci koja odavde odlaze tamo na studije, imao je želju da kupi nekoliko nekretnina i izdaje deci koja tamo odu na studije, naravno po nekoj simobilčnoj mesečnoj renti. Najviše je voleo Rim, ali i manje primorske gradiće - ispričao je njegov blizak prijatelj.

Podsetimo, čuveni srpski modni kreator Saša Vidić preminuo je juče u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, potvrđeno je za "Telegraf.rs".

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

NA SVADBI OTKRILI POL BEBE Tamara Milutinović organizovala je tajno venčanje, a u jednom trenutku proleteo je avion koji je ispustio boju i iznenadio sve prisutne! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading