KIJA PROGOVORILA O POKOJNOM OCU Tata mi sve više fali
Foto: Stock/E stock

Iako je uvek bilo ljubavi s obe strane, Kija je priznala da jedan period nije razgovarala sa njim, a neposredno pred ulazak u Zadrugu 1 otac i ćerka su se pomirili.

Nažalost, Kristinin otac je preminuo tokom njenog učešća u rijalitiju, a sada je u intervjuu za Alo! priznala da se teško nosi s tim gubitkom. Osim toga, Kija se osvrnula i na težak period kada se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

- Zbog svega što sam preživela u proteklih nekoliko meseci naučila sam da vrednujem svoj život. Zadesila me je bolest od koje je bolovao i moj otac. Plašila sam se da će bolest preći određenu granicu i da će mi na taj način kontrolisati život, ali srećom, otkrila sam je na vreme - ispričala je ona, pa dodala:

- Ovo stanje uticalo je i na to da nabacim nekoliko kilograma, o čemu se mnogo pričalo. Uspela sam da povratim kilažu i potvrđujem da je razlog tome bio zdravstveni problem.

KIJA PROGOVORILA O POKOJNOM OCU Tata mi sve više fali

Privatna arhiva

 

 

Kija je priznala da joj je u teškom periodu najviše nedostajala očeva podrška i da ne može da se pomiri sa činjenicom da on već pet godina nije među živima.

- Otac mi nikada do sada nije nedostajao, a sada je taj osećaj baš intenzivan. Kako sam starija, sve mi više fali, to valjda ide s godinama - rekla je ona, pa istakla na šta je najponosnija.

- Bila sam predobra ćerka. Moji roditelji su u svakom smislu bili ponosni na mene. Uvek sam pričala da je najteža uloga biti ćerka, pogotovo u mom slučaju jer sam jedinica i sa majčine i sa očeve strane - zaključila je Kija, i priznala da joj je otvaranje ove teme znatno uzdrmalo emocije.

 

Od muškaraca dobijam samo kijavicu

Za razliku od svojih koleginica koje novac ulažu u krpice, Kija je istakla da ne žali novac kada je u pitanju kupovina satova.

- Meni kupovina satova predstavlja investiciju. Kupujem ih isključivo sama sebi, a od muškarca nikada nijedan nisam dobila. Od njih dobijam samo kijavicu - rekla je kroz šalu Kija.

 

Vidić je bio unikatan

Vest o smrti kreatora Saše Vidića iznenadila je Kockarevu, koja je istakla da će kreatora pamtiti po njegovoj posebnosti.

- Saša će definitvno biti upamćen kao neko ko je svoj, ko nema dlake na jeziku i ko stoji iza svojih stavova. On je bio poseban, svojstven i unikatan, pravi umetnik. Verujem da bi on u ovom trenutku više voleo da prepričavamo dogodovštine s njim - rekla je Kija.  

NA SVADBI OTKRILI POL BEBE Tamara Milutinović organizovala je tajno venčanje, a u jednom trenutku proleteo je avion koji je ispustio boju i iznenadio sve prisutne! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading