PROCURILO GOLIŠAVO IZDANJE SINDI MODELS Gigantske grudi samo što ne iskoče, gaćice i mrežica otkrivaju sve, kao iz filma za odrasle! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja članica grupe Models Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi već dve decenije ponosno nosi titulu najzgodnije pevačice na domaćoj sceni, a svojim fotkama iznova i iznova opravdava dodeljeno.

U poslednje vreme često putuje i uživa na brojnim luksuznim destinacijama, a slikama u bikiniju svaki put pokrene lavinu pozitvnih reakcija. Sada je na svom Instagramu objavila nove fotke koje su ponovo raspametile sve. Sindi je pozirala u mrežastoj haljini čiji je dekolte izuzetno dubok, te je otkrio njene grudi i istakao vitak struk.

Sindi je ispod nosila crni jednodelni kupaći koji se jasno provideo, a i ovoga puta bila je "zatrpana" komplimentima brojnih pratilaca. "Najzgodnija", "Kakva bomba", "Boginja", "Sindi, kidaš", samo su neki od njih.

VRELO TELO MILICE PAVLOVIĆ U VIŠE KADROVA DOVODI DO LUDILA Pevačica u više poza mami na greh, rasplamsala maštu muškom rodu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading