NAŠA GLUMICA SE HITNO OGLASILA U VEZI SMRTI SAŠE VIDIĆA Evo šta se desilo, nije mogla više da ćuti!
Foto: Alo/Printscreen

Glumica Danica Maksimović kaže da je izuzetno tužna zbog smrti modnog kreatora i stiliste Saše Vidića, a sada je otkrila detalje njihovog poslednjeg susreta.

Danica Maksimović

Foto: ATA Images

 

Danica i Saša su imali sjajan odnos, a pamtiće ga kao čoveka sa izuzetnim smislom za humor. Maksimovićeva je rekla da se sa njom našalio na račun njenog stajlinga kada su se poslednji put videli.

- Saučešće porodici! Saša je uvek lepo pričao o meni. Sećam se kada smo se videli na RTS - u. Nosila sam neku cvetnu lepršavu haljinu i rekao mi je: Samo Danica ovako nešto može da iznese... Naviru mi sećanja, teško mi je sve češće odlaze dragi ljudi. Pratili smo se i na društvenim mrežama i dopisivali se redovno, uvek je bio duhovit - rekla je Danica.

Saša je preminuo u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, a u bolnicu je primljen u teškom zdravstvenom stanju. Vidić je imao početnu fazu sepse i odmah je priključen na respirator, ali i pored svih napora doktora, čuveni kreator je preminuo.

PRAVA ISTINA O SMRTI SAŠE VIDIĆA TERA SUZE NA OČI Porodila ga pronašla u stravičnom stanju, ono što je usledilo je tragično!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading