SEKA ALEKSIĆ TEŠKO PODNELA SMRT SVOG VELIKOG PRIJATELJA "Nemam reči da opišem tugu, zasmejavao me je do suza i nervirao do srži" (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

I dalje ne može da dođe sebi nakon što je pročitala vest o njegovoj smrti. Seka Aleksić sa setom u glasu uspela da kaže par reči o svom velikom prijatelju Saši Vidiću.

- U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije - rekla je Seka za "Blic".

SEKA ALEKSIĆ TEŠKO PODNELA SMRT SVOG VELIKOG PRIJATELJA

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu. Protekle noći ga je dvoje članova porodice zateklo u besvesnom stanju u stanu, nakon čega je hitno dovezen u KBC "Bežanijska kosa". Primljen je u izuzetno teškom, opštem zdravstvenom stanju, a doktori kažu da mu "nije bilo spasa".

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OPROSTILA OD SAŠE VIDIĆA Reči su potresne, pevačica neutešna (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading