NA OVAJ NAČIN RADA MANOJLOVIĆ ZAKAZUJE NASTUPE  Ista joj je cena i u klubovima i na svadbama, peva dva sata i uzne dosta para (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Rada Manojlović ove godine raskrstila je saradnju sa menadžerom koji joj je vodio karijeru, a sve je preuzela njena sestra Maja Manojlović.

Ona je sada zakazala troduplo više nastupa, a zanimljiv deo koji je iznela o zaradama tiče se upravo ugovaranja tezgi.

Kada je na Tviteru objavila spisak predstojećih gostovanja, jednu tviterašicu zanimalo je u kojim situacijama više zaradi.

 

 

- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l' da ? - postavila je pitanje nepoznata ženska osoba pevačici, pa je dobila i prilično detaljan odgovor.

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno, meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš.

Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade - rekla je ona, pa otkrila za koji vremenski period ona uzme dobre pare.

- Ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je Manojlovićeva.

MALO KO ZNA DA MU JE MARTA DRUGA ŽENA Ovo je prva supruga Mileta Kitića sa kojom ima ćerku, pevač je nikada ne pominje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading