BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE! Ova naša voditeljka je bivša žena Mašana Lekića, jednu stvar nikada nije mogao da joj oduzme! (FOTO)
Alo

Voditelj Mašan Lekić razveo se pre par godina od supruge Mire, sa kojom ima ćerku Miu, a sada sa svojom izabranicom Kristinom čeka treće dete.

Oni su nedavno otkrili i pol bebe i čekaju devojčicu, međutim Mašanova bivša supruga Mira, koja je takođe voditeljka oduzima dah svojom pojavom.

Mira koja je dugo bila u senci svog muža kada je posao u pitanju, zablistala je punim sjajem, a osim komplimenata na račun njene profesionalnosti, mnogi komentarišu i da nikada nije bolje izgledala.

Osim toga, na njenom profilu na Instagramu može se primetiti da i dalje nosi prezime bivšeg muža.

Podsetimo, voditelj Mašan Lekić 2020. godine razveo se od tadašnje supruge Mire, pa je otpočeo romansu sa drugom koleginicom.

Tada se nagađalo i da je Mašan napustio porodični dom, kao i da je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije.

BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE! Ova naša voditeljka je bivša žena Mašana Lekića, jednu stvar nikada nije mogao da joj oduzme! (FOTO)

Printscreen

 

Kasnije je otkriveno da je u vezi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je radio emisiju "Dosije", koja je tada bila trudna.

Sve je potvrđeno kada se Kristina u februaru 2021. godine porodila i na svet donela malenu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Zoi.

EROS RAMACOTI OSTAO BEZ TEKSTA ZBOG HYPE PRODUKCIJE Ne može da sakrije oduševljenje i naklon, javno se zahvalio i poručio da su najbolji!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading