LJUBAVNA PRIČA KAO IZ FILMOVA Od prijatelja, preko poklona, do braka, tako je sve krenulo između Nikoline Pišek i Vidoja
Printscreen

Uskoro se navršava godinu dana otkako je iznenada preminuo suprug voditeljke Nikoline Pišek, koja se danas sudi sa njegovim ocem oko imovine. Nikolina je u braku sa Vidojem dobila ćerku, a malo ko zna kako je počela njihova ljubav, za koju mnogi kažu da je poput onih na filmu.

nikolina pišek

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje su se mesecima družili i bili prijatelji, a Vidoje ju je pažnjom i romantičnim gestovima polako kupovao, te su tako počeli da se zabavljaju, a onda je usledilo i glamurozno svadbeno slavlje koje je trajalo tri dana. 

Vidoju je Nikolina zapala za oko, dok ju je gledao na televiziji, pošto je tada Pišekova živela na relaciji Beograd-Zagreb, i u to vreme je radila u Srbiji. Ristović je bio uporan, te je voditeljki uvek slao cveće, torte na adresu hotelske sobe gde je odsedala u Beogradu.

Prosidba je došla brzo nakon početka veze. U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od belog zlata, vredan 15.000 evra i na uvo joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

Tom prilikom joj je i rekao:

- Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku.

Iako je u prvi mah bila iznenađena Vidojevim potezom, ona je pristala da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela.

Svadbeno slavlje održano je 3. septembra 2013. u Monte Karlu. Nikolina je nosila venčanicu sa potpisom dizajnerke Monik Lilije, što je za nju bilo "nešto novo", ali i "nešto plavo" - s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke.

LJUBAVNA PRIČA KAO IZ FILMOVA Od prijatelja, preko poklona, do braka, tako je sve krenulo između Nikoline Pišek i Vidoja

Foto: Printscreen/instagram

 

Nikolina i Vidoje su uradili identičnu tetovažu, oni su istetovirali datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine, a iz njihove ljubavi se rodila ćerka Una Sofija. 

ONA JE DOKAZ DA NIKAD NIJE KASNO Ana Mihajlovski objavila prelepe vesti, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading