OVAJ MOĆNIK IZ SENKE JE MUŽ VODITELJKE RTS-A Stariji je od nje 31 godinu, niko ne sme da pisne o njemu, a šokantno kako su se upoznali! (FOTO)
Printscreen

Jelena Simić stekla je simpatije publike kao voditeljka kviza "Slagalica", a već prilikom prvog pojavljivanja na televiziji svojom lepotom oduševila je sve.

Voditeljka je u braku sa Draganom Simićem, dekanom Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, koji je od nje stariji čak 31. godinu, ali im očigledno ta razlika ne predstavlja nikakav problem.

OVAJ MOĆNIK IZ SENKE JE MUŽ VODITELJKE RTS-A Stariji je od nje 31 godinu, niko ne sme da pisne o njemu, a šokantno kako su se upoznali! (FOTO)

Printscreen

 

Dragan Simić prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka.

Upravo sa njim Jelena ima dvoje dece,ćerku Unu i sina Aleksu. Ovako je za medije govorila o njihovoj ljubavi:

"Nikada nisam radila ono što su drugi od mene očekivali. Svet gledam širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem samo svoje srce. Uvek sam 'gazila po liniji', kao što peva Džoni Keš. To je razlog više što sam danas zadovoljna žena. Upoznala sam ljude koji za svoje želje nisu imali hrabrost. Ispunili su očekivanja drugih jer im je tako bilo lakše. Vidim ih, nisu srećni. Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali toliko", istakla je ranije voditeljka.

U GALERIJI ISPOD POGLEDAJTE JOŠ IZDANJE JELENE SIMIĆ

ŠIROKO Grujićeva za avio kartu iskeširala godišnju platu! Od cifre će vas zaboleti glava (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading