IGOR KOJIĆ OTPUTOVAO KOD SESTRE U AMERIKU Nataša podelila prelepe kadrove iz luksuznog hotela u kom se nalazi (FOTO)
Printscreen

Pevačica Nataša Kojić Taša, već 13 godina živi u Americi, a sada je njen brat, Igor Kojić odlučio da je poseti.

Naime, Nataša se trenutno sa bratom nalazi u Majamiju, odakle je podelila fotografije iz luksuznog hotela, te pokazala bajkoviti pogled sa terase, ali i kadar koji je "uhvatio" njen brat.

Foto kredit ide mom batici Igoru Kojiću. Sva prava zadržavaju stepenice - napisala je Taša.

Podsetimo, Nataša iako se nalazi već dugo u Americi, nije dobila papire za boravak, te je zatražila azil kao lezbijka.

- Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su verovatnoće da dobije boravak - rekao je nedavno izvor za Svet, pa dodao:

IGOR KOJIĆ OTPUTOVAO KOD SESTRE U AMERIKU Nataša podelila prelepe kadrove iz luksuznog hotela u kom se nalazi (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je deo ekipe novog filmskog ostvarenja "Megan", koje se prikazuje u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks. Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspeha.

ŠOKANTNA IZJAVA PEVAČICINOG MUŽA Cakana uhvatila muža u švaleraciji sa Ruskinjom, njegova reakcija iznenadila sve prisutne

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading