Irina
Foto: Alo/Printscreen

Zbog boljke koja je muči Irina Vukotić potencijalne promene zdravstvenog stanja redovno prati. U međuvremenu, među doktorima voditeljka je stekla prijatelje koji joj kontrolama i lekarskim savetima i predlozima u vidu lekova i suplemenata pomažu da prebrodi krizu kada do nje dođe. 

Budući da od najranijeg doba ima problem sa imunitetom Irina Vukotić zdravlje bar dva puta godišnje kontroliše, radi osnovne pretrage, što bi negde trebalo da je deo osnovne higijene svakoga čoveka, jer bolje je sprečiti nego lečiti. Upravo slabiji imunitet bio je razlog njene skorašnje posete jedne zdravstvene klinike na kojoj radi njen dugoogdišnji prijatelj, odakle se ona oglasila. 

VODITELJKA IMA ČESTIH PROBLEMA SA ZDRAVLJEM Irina Vukotić se oglasila iz lekarske ordinacije, pa poručila svima ove reči (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Instagram objavom sa doktorom Čubrilom Irina se prijatelju pred očima javnosti zahvalila što na lečenju što na podršci koja itekako znači.

- Deset godina prijateljstva i saradnje. Ne postoji problem koji ne rešava. Srećom i kada nema problema daje vetar u leđa. Imunitet, moja stara boljka, sada će da bude na zavidnom nivou - poručila je Irina iz lekarske ordinacije.

http://DANAS JE ROĐENDAN UBIJENOM ZORANU ŠIJANU Njegov sin Mirko je svojom objavom pokazao tugu i uputio emotivne reči (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading