OVA LEPOTICA JE ĆERKA OLGE I PELETA Glumac se zbog nje odlučio na šok korak, gledali smo je u popularnoj seriji! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a poznato je i da imaju dvoje dece - sina Jakova i ćerku Lenku koja je nedavno krenula njihovim stopama.

Mlada glumica poštuje savete koje dobija od svojih roditelja koji su izuteno uspešni u svom poslu, a jednom prilikom je podelila i anegdotu o prijemnom ispitu koji je Pele napustio kada ju je ugledao.

- To je bilo jako zanimljivo, jer nisam imala pojma ni gde sam, iako sam mislila da znam. Prolazi se kroz dugačak hodnik i ništa nisam videla. Ušla sam i rekla: "Dobar dan", a samo sam čula: "Doviđenja". Shvatila sam to kao nešto što je trebalo da se desi i bilo mi je lakše. Pomislila sam - on je izašao, sad mogu da se razludim. Ranije me nije video na sceni - ispričala je mlada glumica.

Kako je svojevremeno rekla, kada je Olgi i Draganu saopštila da želi da se bavi glumom, nisu u prvi mah mislili da je to prava profesija za nju.

- Nisu mogli da poveruju. Olga je rekla: "Idi, idi, probaj. Ne znam, probaj, mislim, ti nikad to nisi radila, ali probaj", a tata je bio u fazonu: "Ti se stidiš, ne znam, ti se mnogo stidiš". Baš su bili iznenađeni. Želela sam da ja budem sigurna šta hoću, da se sama spremim za prijemni, pa da im kažem - rekla je ona ranije.

OVA LEPOTICA JE ĆERKA OLGE I PELETA Glumac se zbog nje odlučio na šok korak, gledali smo je u popularnoj seriji! (FOTO)

E stock

 

Podsetimo, Lenku smo imali prilike da gledamo u hit seriji "Preživeti Beograd" gde je imala zapaženu ulogu, a jednom prilikom je priznala da primećuje da, iako mnogi govore da likom podseća na Olgu, karakterno je ipak sličnija ocu.

HARALA JE JUGOSLAVIJOM, A ONDA SE "SRUŠILA" PRED DECOM I PREMINULA Na dan njene stravične smrti desila se jeziva stvar, jedan detalj ledi krv u žilama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nora

22.04.2023 17:20

Kakva divna devojka, lepa i prirodna. Lici na majku. Zelim joj uspeh na svim zivotnim poljima.