MLAĐA JE OD NJEGA I TO MU JE TEŠKO PALO Kompozitor progovorio o roditeljstvu i problemima u kojima se našao
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Milošević Mare, kompozitor i član žirija "Nikad nije kasno", otkrio je da je sa prvom suprugom ostao u korektnim odnosima, kao i kako se upoznao sa svojom drugom ženom Ksenijom.

- Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno s obzirom na to da smo roditeljio dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života sa bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku ne zbog nedostatka emocija već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno – započeo je Mare, pa dodao:

- Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali hvala bogu sve se sredilo zahavljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno.

Mare je istakao i kako nije strog otac prema dva sina koja ima iz prvog braka.

- Moram da kažem da zaista nisam strog otac. Od svojih dečaka uvek zahtevam malo više ozbiljnosti i ukazujem im na neke njihove vrline. Stalno ih podsećam koliko su pametni i talentovani, mislim da je to najbolji način da se motivišu deca i da se priča nešto što je dobro, a vezano je za njih - istakao je kompozitor i dodao:

Ne mogu uvek da doprem do njih jer ne živimo zajedno, to je nešto što nam nedostaje – rekao je Mare iskreno za emisiju "Iz profila".

ZAVIRITE U DOM DRAGICE RADOSAVLJEVIĆ CAKANE Sve je kao iz bajke, a tek da vidite dvorište sa bazenom (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading