PEVAČICA SE KAJE ZBOG SVOJIH GREŠAKA IZ MLADOSTI Nikolija Jovanović iskreno o estetskim zahvatima koje je uradila na sebi
Privatna arhiva

Nikolija Jovanović  kaže da se kaje što je stavila silikone u grudi i usne! Pevačica se u ranim dvadesetim podvrgla estetskim operacijama, jer je želela da ima više samopouzdanja. Ali sada shvata da joj je ta odluka bila najveća greška u životu.

- Prvo sam uradila grudi, jer sam bila ravna kao daska. Zbog toga sam imala veliki kompleks. Ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sa ove distance, da mogu da vratim vreme, nikada ne bih ugradila silikone! Sada smatram da su implantati nepotrebni, jer su prirodne grudi najlepše. Čak su mi male grudi lepše nego velike. U ovim godinama bih imala savršeno samopouzdanje i da su mi grudi onakve kakve su bile pre operacije. Kajem se što sam to uradila - ispričala je Nikolija na Tik Toku.

Stavila sam silikone u grudi, jer sam bila ravna ko daska. Imala sam komplekse zbog toga!

Pored intervencije na grudima, ćerka Vesne Zmijanac je uvećala i usne.

- To je druga glupost koju sam uradila! Kao klinka sam zbog mode u svoja prelepa, divna usta stavila metakril. On se s vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usana, pa su mi sada skoro prirodne. Drago mi je što sam uspela da popravim barem tu grešku iz mladosti.

IMALA JE TEŽAK PUT DO USPEHA Ana Bekuta otvorila dušu pa otkrila kakvo joj je detinjstvo bilo pa šokirala izjavom zašto nikad nije htela da bude pevačica

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading