IZAZVALA BES NACIJE Lepa Brena otkrila tajnu svog uspeha, pa priznala: Štedela sam tako što sam jela samo hleb i jogurt!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lepa Brena ponovo se našla u žiži javnosti zbog skandalozne izjave.

Nakon što je gradila kuću bez građevinske dozvole, što je izazvalo gnev javnosti, pa joj je udarena zabrana na dalje radove, Fahreta ne prestaje da provocira, pa se sad ona našla da govori o štednji.

Naime, Brena i Boba bili su deo jedne javne tribine na kojoj je pevačica govorila o uspehu i kako je do njega došla, a onda se prisetila i kako je, svojevremeno, štedela na sebi. Njen govor je izazvao brojne komentare, budući da je radila sve suprotno od onog što rekla je.

- Ja sam štedela tako što sam jela hleb i jogurt. Negde posle nekog februara, marta mi se sve to smučilo i onda sam uzela život u svoje ruke. Rekla sam Slatkom grehu da imaju konačno jednu dobru pevačicu za njih, a to sam bila ja. Rekli su mi da sam mnogo drska, na šta sam im ja odgovorila: ,,Drska sam baš zbog toga što znam da posedujem kvalitete" - rekla je, između ostalog, Brena, a video-snimak njenog obraćanja je brzinom svetlosti postao viralan na svim društvenim mrežama.

Haos u javnosti nakon njene izjave ogleda se i u komentarima ispod spornog video-snimka zbog kojeg je Fahreta postala negativno komentarisana.

- „Štedi tako što krade od države“, ,,Krade struju i zida na državnom ze- mljištu", ,,Baš mi je žao", ,,Je l' od jogurta i hleba otekla u licu ili od botoksa" bili su samo neki od komentara. 

TEK SE OPERISALA  A OD POROKA NE ODUSTAJE Vesna Zmijanac oporavlja se na svom imanju na Bukulji, meštani otkrili šta pevačica radi nakon zahvata!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading