"KUPATILO NISMO IMALI" Seka Aleksić danas živi u vili sa bazenom, a u ovoj trošnoj kući je pevačica provela detinjstvo (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Shutterstock

Seka Aleksić ostvarila je karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli, a uz uspeh na muzičkoj sceni stigao je i novac koji joj je omogućio da sebi i svojoj porodici priušti sve što poželi.

Pevačica, ipak, nikada nije krila da je odrasla u siromaštvu, a dobrota i velikodušnost ljudi koji su joj pomagali u detinjstvu učinili su da stasa u osobu velikog srca, uvek spremnu da pomogne.

Najranije godine života Seka je provela u selu Lipolist, nadomak Šapca, gde je kao izbeglica iz Zvornika stigla sa majkom, očuhom i tri godine starijim bratom.

− Živeli smo vrlo teško ‒ prisetila se Seka u razgovoru sa Milanom Kalinićem prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli”.

-Mi smo došli bez igde ičega, naša je bila samo odeća na nama. Neko vreme smo boravili u izbegličkom smeštaju, a zatim smo se uselili u jednu kuću koju niko nije koristio. Sve je bilo toliko staro da je to bilo strašno, ali ja sam bila najsrećnija jer smo brat i ja dobili svoju sobu. Kupatilo nismo imali, već smo se kupali kod komšinice Dese. Svi su hteli da nam pomognu, pa su nam donosili jastuke, namirnice, deterdžent...

-Trošna prizemna kuća iz koje se Seka otisnula u svet još stoji u Lipolistu. U njoj godinama niko ne živi, a meštani sela nadomak Šapca, koje je posetila ekipa Blic televizije, imali su samo reči hvale za Seku.

− Drago nam je što je uspela, mnogo se mučila ‒ poručili su složno.

Inače, Sekini roditelji su se razveli pre nego što je ona krenula u školu, a očinsku figuru pronašla je u očuhu koji je jako voleo nju i njenog brata.

− Očuh je išao u nadnicu da bih ja mogla da kupim mesečnu kartu za autobus i idem u školu u Šabac ‒ prisetila se Seka, čiji bi se životni put mogao opisati rečima „od trnja do zvezda”.

"LJUDIMA LIČIM NA SOFIJU VERGARU" Pinkova zvezdica Sofija Perić glasom je oduševila Cecu i Seku, a s ovom zvezdom priželjkuje duet!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading