RASKRINKANA ŠOK ISTINA IZ PROŠLOSTI ADILA MAKSUTOVIĆA Ovo skoro niko nije znao, više ništa ne može da sakrije!
Alo

Adila Maksutovića znamo kao pevača anđeoskog glasa, ali malo ko bi ga mogao zamisliti u ulozi predavača matematike, čime se pevač nekada bavio da bi zaradio dodatni džeparac.

Naime, Adil je otkrio da je još u srednjoj školi uspevao da naplati svoje znanje, te da je tako skupljao novac i sam sebi kupovao šta mu treba.

- Davao sam časove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvek bio poslušan - rekao je pevač i priznao da je u detinjstvu roditeljima zadavao velike muke:

- Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta da bih taj višak energije izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije sam shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete, shvatio sam da se čovek rađa s talentom.

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO Tašta Veljka Ražnatovića neprepoznatljiva, prati Cecu u stopu, a ljudi šokirani njenim izgledom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading