OSTAVILI JE NA PUMPI JER JE BILA BAHATA! Ana Nikolić doživela neverovatno poniženje, otkriveni svi detalji nemilog događaja
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Pevačica Ana Nikolić otkrila je detalje burnog prekida saradnje s početka karijere.

- Moram da ispričam naš istorijat i prekid saradnje. To je bio početak saradnje, poznanstvo... Koliko nam je trajala saradnja? Dvadeset sati, petnaest, ma ni 24 sata, do prve tezge! Htela sam da izađem iz auta i podviknula sam "Stani da izađem!", neki njegov vozač je bio... Bila sam mlada, luda i nervozna! Čovek je krenuo preko Kraljeva za Beograd - govorila ja Nikolićeva.

- Čekaj da ja ispričam originalnu priču... Radilo se Skoplje, a ona je u Skoplju ponovo kasnila da sedne u auto za Beograd, uspavala se - počeo je Mirković dok je Nikolićeva u pozadini negodovala, uz komentar "Nije tačno! Tada sam bila tačna kao sat!".

- Ona je imala svoju priču do Beograda, a ja sam zamolio tog vozača da mi nešto pokupi iz Ćićevca. Do tamo treba deset minuta i deset minuta nazad do autoputa, znači ukupno dvadeset. Ona njemu kaže "Vozi ti mene za Beograd, pa se vrati u Ćićevac da uzmeš to što treba!" - priča Saša kroz smeh.

- Tako sam mu rekla, istina, ili ću sama da izađem na pumpi, pa nek ide gde hoće - dodaje Ana.

- Pita me čovek šta da radi, ja mu kažem stani joj na pumpi da izađe, tu joj je baba blizu, nije je dugo videla - kaže Saša.

- Tako je i bilo, izašla sam! Ja preko Ćićevca za Beograd neću da idem, ja sam iz tih krajeva i znam gde autoput prolazi - zaključila je Ana Nikolić u emisiji "Amidži šou".

KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO Amidžićeva devojka je tražila da se razvede zbog nje, a sada je istina izašla na videlo! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading