SAMO KUHINJA KAO NEČIJI STAN Ovo je luksuzna vila Miroslava Miškovića, nalazi se u Crnoj Gori i prvi put je otkriveno kako izgleda!
Alo/Masonari Jošida

Crnogorski dom Miroslava Miškovića je kao iz bajke. Smešten je gotovo uz samu obalu u malom naselju Rose. Mesto je toliko lepo i romantično da mu je nemoguće odoleti bilo da su u pitanju letnji dani okupani suncem ili pak prolećni oko praznika. 

Upravo to je bio razlog zbog kog se čitava porodica Mišković, uključujući pevačicu Jovanu Mišković, njenog supruga Marka Miškovića i njihove ćerke, oko Uskrsa privremeno preselila na primorje, a interesantno je da im je društvo pravila i supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, koja se pokazala kao odličan pomoćnik u kuhinji.

Dom Miroslava Miškovića, najpre taj trpezarijski deo uređen je vrlo moderno, s druge strane primorski prepoznatljivo. Elementi su sivo-crnih nijansi, pored kuhinjskih ormarića sa zidova vise police, dok središnji deo krasi ostrvo dovoljno veliko da čitava porodica može da se smesti.

U okviru njega smešten je šporet i deo za roštilj iznad kog je smešten posebno izrađeni aspirator, metalik sive nijanse. Par fotografija osvanulih na profilu Miškovićeve snaje Jovane i ćerke Ivane svedoče tome koliko se družina u zajedničkoj pripremi hrane zabavljala, pa i posle kada je sve to uz zvuke talasa konzumirala.

TUGA NE JENJAVA Nina Badrić podelila fotografiju sa njim, pa emotivnim rečima opisala svoju bol!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading