SANJA ĐORĐEVIĆ SLAVILA DO JUTRA ROĐENJE MALOG KRSTANA Pevačica je imala posebnu poruku za Cecu, a videćemo da li će je prijateljica prihvatiti (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Porodica Ražnatović je sinoć proslavila rođenje drugog unuka Krstana, a u vili na Dedinju su slavili do jutra.

Brojne poznate ličnosti su se pojavile na proslavi, među prvima su došli nekadašnji učesnik "Zadruge" Marko Đedović i spisateljica Biljana Spasić, Joca Stefanović, porodica Rodić, fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom, koja je imala posebnu poruku za Cecu.

- Jedan deo kuće da odvoji za žene koje ne mogu da rađaju, neka provedu tu koji mesec, dobro delo će uraditi. Bogu hvala, imaju divnu i vaspitanu decu, i Lidijina deca su vaspitana, blizanci su mnogo dobra deca, to je za svaku pohvalu - rekla je Sanja.

Inače, Ceca nije krila sreću što je dobila drugog unuka.

- Veselim se. To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Divno je što se rodila na današnji dan, na Arkanov rođendan, sve se namestilo, rodio se na rođendan svog pokojnog deke. Beba je medena, liči na brata Željka. On je krofna, velika je beba. Plašila sam se da ga uzmem u ruke. Željko je video bebu, zvala ga je mama preko video poziva, on je rekao da je mali i da je sladak. Čekamo reakciju uživo - rekla je Ceca, a potom otkrila kako se Bogdana oseća.

- Bogdana i beba su sjajno, sve je dobro. Čuli smo se 780 puta danas, zvali smo je. Željko već jeste veselo i živahno dete, Krstan se toliko šutirao u stomaku - rekla je Ceca.

Ceca je za snajku spremila poseban poklon.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

SLAVLJE NA PLAŽI ZA CECINOG UNUKA Dara Bubamara na genijalan način čestitala rođenje Krstana, pije šampanjac, a oko nje idila!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading