JEZIVE SCENE, A TEK SE OŽENIO Darko Lazić udario suprugu, pa nastavio da je vuče po podu, javnost u šoku! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Od kada je Darko Lazić uplovio u vezu sa Katarinom, mediji ne prestaju da se interesuju za njegov ljubavni život koji je oduvek punio novinske stupce, te mnoge nije previše iznenadila činjenica da se par venčao u tajnosti.

Na društvenim mrežama, oni svakodnevno objavljuju zajedničke slike i snimke, a jedan video koj je Lazić podelio izazvao je lavinu komenatra, ali i smeha.

Naime, na snimku Darko udara svoju lepšu polovinu po zadnjici i spušta je na pod nakon čega je vuče za noge i odvlači u sobu.

– Kako je naterati da se uda– napisao je pevač uz emotikone koji plaču od smeha.

Podsećamo, pre nekoliko nedelja Darko se podvrgao operaciji zatezanja i uklanjanja viška kože, kada se oporavak iskomplikovao.

– Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju– izjavio je pre nekoliko dana kada je otkazao zakazane nastupe koje je trebao da održi ovog vikenda.

OVO JE NOVA DEVOJKA NINA ČELEBIĆA Džehvin bivši sreću pronašao kraj nje, evo ko je Isidora i čime se bavi! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading