POMIRILI SE ANABELA I GAGI Luna presrećna zbog njihove odluke, oglasila se i podelila sve sa pratiocima! (FOTO)
Printscreen

Luna Đogani u svom domu okupila je svoju porodicu za Vaskrs, pa su tako svi zajedno proslavili praznik.

Ona je na svom Instagramu delila fotografije na kojima su njena majka Anabela Atijas, otac Gagi Đogani, sestre, brat Adam Đogani, kao i suprug Marko Miljković i njihova ćerka Mia.

Đoganijeva je spremila bogatu trpezu u kojoj su svi zajedno uživali, a mnogi su primetili da je izgleda došlo do pomirenja Gagija i Anabele.

Kako se spekuliše, oni su zakopali ratne sekire zbog svoje dece, kao i zbog unuke Mije.

Inače, Gagi je jednom prilikom priznao da bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom i da budu u prijateljskim odnosima. Inače, njemu su izvršitelji uzeli veliku količinu novca zbog neisplaćenih alimentacija Anabeli.

- Na koji način je Anabela uzela svoja potraživanja u to neću da ulazim. Bilo, pa prošlo. Sudski izvršitelji su mi blokirali račun i uzeli šta je trebalo, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao nijednog momenta jer sam znao da pare idu mom detetu - rekao je Gagi za "Srpski telegraf".

- Anabela i ja za sada nemamo nikakav kontakt. Voleo bih da jednog dana sve dođe na svoje i verujem u to. Želeo bih da se pomirim s njom, samo mislim da za to treba još malo vremena. Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da ponovo svi budemo jedna velika, srećna porodica - istakao je denser tada.

PRALA STEPENICE, PA POKORILA ESTRADU Teodora Džehverović je pre popularnosti radila kao čistačica, isplivale šok tvrdnje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading