"DETE ME NIJE PREPOZNALO" Naš poznati pevač otvorio dušu i priznao sve o teškom periodu, upao je u pakao ovog poroka, njegovi bližnji nisu znali gde je!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Slaviša Vujić ne samo da je osvojio srca publike širom Balkana svojim hitovima, već je ostavio i neizbrisiv trag u istoriji narodne muzike.

Pored toga, uvek je ostao dosledan profesionalizma u svom poslu, iako je privatno, kako on kaže, imao neslavne momente.

Prvo je rekao da se nije vraćao kući, da je žena brinula, ali i da je ta faza trajala godinama:

- Pio sam duže vreme, ali nisam to radio kada radim. Nakon svirke sam pio, nisam dolazio kući po četiri-pet dana. Bilo me je svuda, a kada dođem kući, pokojna žena me uvek pitala da li sam živ i zdrav. Dešavalo se da odem u Nemačku, i javim joj se tek posle dva meseca. Ta faza je trajala malo duže, reč je o godinama. Možda sam i karijeru uz alkohol lakše podneo. Kada se dese neke stvari, kada si popularan, teško je sve to ispratiti i izdržati. Bilo je drugo vreme, a sada je tek katastrofa, sada svi snimaju šta god da se desi.

Potom je rekao kada je bio prelomni momenat, odnosno kada je sebi rekao da je dosta sa alkoholom.

- Dobio sam sina, potom i drugog. Dešavalo se da odem u Nemačku, nema me dva meseca, vratim se kući i dete gleda da li sam ja tata. Više nisam takav, a nisam ni mlad. Pre 12 godina mi je žena preminula, tada sam rekao sebi da sam do tada bio ono što jesam, pa sam se promenio. Sada su deca već momci i tako. Što se pevanja tiče, lepše je kad si trezan.

"BOLI JAKO, SVAKOG DANA MOLIM BOGA DA PRESTANE" Slavica Ćukteraš iskreno progovorila o problemu sa kojim se susrela, pa priznala šta joj je celog života falilo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading