"BOLI JAKO, SVAKOG DANA MOLIM BOGA DA PRESTANE" Slavica Ćukteraš iskreno progovorila o problemu sa kojim se susrela, pa priznala šta joj je celog života falilo!
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Slavica Ćukteraš je tokom emisije otkrila mnogo do sada nepoznatih detalja iz svog života. Pričala je otvoreno o detinjstvu i tome koliko joj je nedostajao otac zbog čega je kasnije tražila starije partnere.

Pevačica je pričala i o razvodu od Vlade Avramova sa kojim ima ćerku Viktoriju a na pitanje Slavice Đukić Dejanović koliko boli kada umire zaljubljenost odgovara:

- Boli jako, samo što je zaljubljenost umrla još u braku.

Profesorka doktorka Slavica se nadovezala pitanjem da li to smatra nekim svojim porazom krahom... a pevačica je odmah prekinula odgovorom:

- Porazom.

Figura oca joj je veoma nedostajala pa je Slavica u jednom trenutku tokom pomenute emisije to i prokomentarisala.

- Mislim da je to jedan veliki defekt kod mene što nisam imala oca, mušku figuru u odrastanju pa sam sa prvim zabavljanjima počela da tražim muškarce koji su i puno stariji od mene - kaže Slavica.

Ona je odrastala sa majkom i bratom, a kako je napomenula u emisiji divi se svojoj majci koja je imala snage da nju i brata izvede na pravi put, jer ona sama danas ide istim putem samo sa jednim detetom.

- Toga sam se najviše plašila u životu, to me je i snašlo - kaže Slavica.

Vrlo otvoreno, ohrabrujući druge na to da potraže pomoć ukoliko im je potrebna Slavica je izmšu ostalog rekla:

- Tog momenta kada sam ja imala tih psihičkih problema, anksiozne napade, svaki dan sam samo molila Boga da prestane to- priznala je pevačica. 

IZGLEDA KAO BOGINJA, A IMA OVOLIKO GODINA O životu Dragane Kosjerine ne zna se mnogo, ovaj detalj je sve šokirao, evo čime se voditeljka bavila pre!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading