JOŠ UVEK SU NA SUDU Emina Jahović otkriva zbog čega se još uvek sudi sa Mustafom, pa oplela po njegovom novom braku
Alo/Vladimir Markovic

Emina Jahović pre nekoliko godina razvela se od turskog pevača Mustafe Sandala, sa kojim je dobila sinove Jamana i Javuza.

Bivši suprižnici su nakon razvoda završili na sudu, a Emina je sada gostujući u jednoj emisiji otvoreno progovorila o sudskom procesu, koji i danas traje.

JOŠ UVEK SU NA SUDU Emina Jahović otkriva zbog čega se još uvek sudi sa Mustafom, pa oplela po njegovom novom braku

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica ističe da proces nimalo nije prijatan, a priznaje da je još uvek na sudu sa bivšim, zbog njegovih postupaka koji joj se nimalo nisu dopali.

- Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila... I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje dece. I želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili - rekla je nedavno Emina u emisiji „Una, due, tre”.

Mustafa se nedavno ponovo oženio, a Emina je ovom prilikom otkrila šta misli o njegovoj novoj izabranici.

- Ja sam samo želela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje dece svake godine ili svakih šest meseci ulazi neki drugi čovek - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Emina i Mustafa su se venčali 2008. godine, a kruna njihove tadašnje ljubavi su sinovi Jaman i Javuz. Iako je njihova ljubavna priča delovala bajkovito i mnogi su verovali da će trajati zauvek, supružnici su rešili da okončaju brak.

Njih dvoje za sada nisu u prijateljskim odnosima, a da li će u budućnosti uspeti da pronađu zajednički jezik i barem zbog svojih naslednika izgrade korektne odnose, ostaje da se vidi.

NIJE JOJ OSTALO JOŠ MNOGO VREMENA Tanja Bošković saopštila tužne reči i svima slomila srce, ćerka je uz nju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading