NEVEROVATNO, ALI ISTINITO Nada Topčagić je odbila ove pesme koje su postale veliki hitovi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nada Topčagić vlasnica je brojnih htova, a njena najpopularnija pesma „Jutro je“ završila je i na San Remu.

U medijima je nekoliko puta pričala o tome koje je sve pesme odbila, a otpevale su ih njene kolege, dok je prema njenim navodima malo je falilo da i pesma „Jutro je“ zvarši kod neke druge pevačice. 

Nada je jednom prilikom rekla da je pesma „Pozdravi je pozdravi“ prvo bila njoj ponuđena, a kako ju je odbila, otišla je u ruke Mirosalva Ilića. I pesmu „Šta će žena sama u kafani“ trebalo je Nada da otpeva, ali je to ipak učinila njena koleginica Indira Radić.

Među prvim hitovima Seke Aleksić je pesma „Da sam muško“, ali je i ona prvo bila nuđena njenoj starijoj koleginici. Seka nije jedina mlađa koleginica kod koje je završila pesma koju je Nada trebala da otpeva.

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO Nada Topčagić je odbila ove pesme koje su postale veliki hitovi

Ivan Stanivuković Zeka

 

Tanja Savić je svoj najveći hit „Zlatnik“ otpevala nakon što je Nada to odbila. Topčagićevu je trebalo da slušamo i kako peva „Da zakopčam jeleče“ Zorice Brunclik i „Kako mi nedostaješ“, Harisa Džinovića.

Sudeći prema priči koju je Nada iznela u medijima ona je pevačica sa naše estrade koja je odbila najveći broj pesmama koje su kasnije postale veliki hitovi.

POKAZALA KAKVA DOMAĆICA UME DA BUDE Kod Marka I Lune bogata trpeza za Uskrs, mislili su na svaki detalj na stolu, a u goste im je došao ovaj pevač

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading