ZBOG OVOGA ĆE SE DOVEKA KAJATI Ovo je hit koji je Mira Škorić odbila, a otpevala je ova pevačica
foto: Blic

Pevačica Mira Škorić je devedesetih bila na vrhuncu popularnosti, međutim i sama je priznala da je na početku karijere pravila pogrešne poteze. Jedan od njih dogodio se ’93. godine, kada je odbila da snimi hit koji je kasnije završio kod Cece Ražnatović.

ZBOG OVOGA ĆE SE DOVEKA KAJATI Ovo je hit koji je Mira Škorić odbila, a otpevala je ova pevačica

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

-Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću sa pesmama. Zlaja Timotić je bio taj koji se mešao u sve, čak i u tekstove, a Vesna Petković je bila ona koja me je ubedila da mnoge pesme jednostavno moram da otpevam. Neke sam i propustila, na primer, meni je ponuđena Cecina „Kukavica“ i još mnogo pesama koje su posle otpevali drugi izvođači. Nije mi žao što je nisam snimila, jer ju je Ceca otpevala fantastično. „Kukavicu“ danas pevam stalno na nastupima i vole je ljudi – otkrila je pevačica u emisiji „Iz profila i istakla da kvalitet uvek izbije na površinu, uprkos instant hitovima koji traju dva do tri meseca.

Vraćaju se stare pesme što me posebno raduje, mislim na stare numere Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i dr. Ja iskreno često pevam Cecine i Zoričine pesme. Na nastupima volim da pevam pesme mojih kolega, nisam neko ko forsira samo svoje. I dopada mi se što publika prepoznaje kvalitet i što ne sluša instant pesme  – bila je iskrena pevačica. 

POTCENJIVALI GA I OMALOVAŽAVALI Šerif Konjević se setio detinjstva pa otkrio: "Sprdali su se sa mnom, govorili da sam došao iz šume"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading