NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Oglasio se Đorđe David pa otkrio sve o mitu u Zvezdama Granda (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Nedavno je kao atomksa bomba odejknula vest o mitu u „Zvezdama Granda“ o čemu su se oglasili gotovo svi članovi koji su stali u zaštitu svoje nepravedno optužene koleginice Snežane Đurišić.

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Oglasio se Đorđe David pa otkrio sve o mitu u Zvezdama Granda (FOTO)

Printscreen

 

Taman kada se medijska prašina slegla, a ceo slučaj završio u rukama advokata kako bi dobio i pravnu potvrdu, Đorđe David odlučio je da se oglasi i otkrije pravu istinu o mitu i korupciji koja je zadesila njega.

U novinama su se pojavile razne priče o mitu i korupciji. Moram da priznam da to definitivno postoji u mom slučaju. Bilo je raznih aluzija i na novac i na to da ja imam nešto sa kandidatkinjama, nažalost ovo je prava istina– počeo je da objašnjava David, a ono što je usledilo niko nije očekivao.

Ja ih ucenjujem da ću sa njima raditi ako mi donesu evo vidite ovo, to su te stvari tako da je ovo corpus delicti. Da, grešan sam i konačno je istina isplivala na videlo. Ljudi, šta da vam kažem, hvala vam- srećan i zadovoljan je izjavio roker u videu na svom Instagramu dok je pokazivao pažnju u vidu slatkiša koju je dobio od kandidata.

ŠABAN ŠAULIĆ JE BIO RAZOČARAN Ilda je želela nešto drugačije što je njemu slomilo srce, ovo je pokojni pevač želeo za svoju mezimicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading