VODITELJKA ZVEZDE GRANDA DOBILA OTKAZ Svi su iznenađeni odlukom Saše Popovića, evo šta je uradila
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jedno od moglo bi se reći zaštitnih lica najpopularnijeg i najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima svakako je atraktivna Sanja Kužet, pa se retko ko i seća da se od početka emitovanja emisije promenilo nekoliko voditeljskih parova, a jedna od onih koja je na ne tako lep način napustila šou jeste voditeljka Zvezda Granda, Ljubinka Buba Dobrosavljev koja je isti vodila 2011. godine i nakon samo jedne sezone dobila otkaz.

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, Saša Popović odlučio je da Bubu isključi iz takmičenja, a voditelju Vladi Stanojeviću ukazano je poverenje koje je i opravdao, te mu se direktor Granda zahvaljivao govoreći kako mu je on desna ruka.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - ispričao je tada izvor blizak produkciji.

VODITELJKA ZVEZDE GRANDA DOBILA OTKAZ Svi su iznenađeni odlukom Saše Popovića, evo šta je uradila

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - rekla je voditeljka Zvezda Granda kada su krenule glasine o tome da će dobiti otkaz.

Nakon toga potpuno se povukla iz javnog života pa se malo toga o Bubi Dobrosavljev zna, a na osnovu onoga što objavljuje na "Instagramu" može se zaključiti da se posvetila umetnosti. Bavi se slikanjem, a poznato je i da je 2013. godine izdala knjigu „Čarobni prsti“, kao i ilustrovanu novelu „Blizanački plamen“.

DAJANA PAUNOVIĆ NA OVAJ NAČIN PROVODI PRAZNIKE Iskreno je pričala o svojim budućim planovima pa se dotakla i sina

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading