TAMARA GRUJIĆ PROGOVORILA O OSETLJIVOJ TEMI Voditeljka se sa ovim problemom bori od svoje 12. godine
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Tamara Grujić već jako dugo ima problem sa mesečarenjem, zbog čega je dolazila u mnoge neprijatne situacije.

- Jednom me je, otprilike pre mesec dana, muž u toku noći zatekao kako spavam pored WC šolje. Obučena sam bila potpuno. Ja to mogu samo da shvatim kao mesečarenje. Išla sam u WC, obavila sam nuždu i umesto da se vratim u krevet ja sam samo čučnula i zaspala - rekla je Grujićeva.

Tamara mesečari od detinjstva, zbog čega je njen otac stalno bio zabrinut.

- Mesečarim od 12 godine. Najtraumatičnija osoba iz mog detinjstva je moj otac koji me je stalno pratio. Kada sam neko vreme prestala da mesečarim rekla sam mu: "Sve je u redu", na šta je on rekao: "Ma, pričaj ti to nekom drugom, ja moram da vidim da li će sve biti u redu i da li ćeš se vratiti u svoj krevet" - navela je ona.

Navela je i situaciju koja je bila veoma komična, a desila se u jednom hotelu za vreme snimanja emisije.

- Problem je što smo mi veoma često menjali hotele. Jednom je bila takva situacija da sam ja umesto da iz toaleta uđem u svoju spavaću sobu, izašla iz sobe gde smo bili moj suprug i ja i ušla u sobu svog tonca. Ja mu kažem: "Slušaj ono što je trebalo da snimamo..." i tačno mu kažem i grad i situaciju, "moramo da dosnimimo to, to i to..." On je zaista mislio da sam se ja toga setila u 2 ujutru i rekao je uspaničeno: "Važi, važi, važi!" Sav se uznemirio - kazala je voditeljka.

TAMARA GRUJIĆ PROGOVORILA O OSETLJIVOJ TEMI Voditeljka se sa ovim problemom bori od svoje 12. godine

Alo

 

- Kako sam mu to rekla legla sam u njegov krevet i zaspala. Ujutru kada sam otvorila oči samo što nisam osedela. Ja ustanem, trgnem se i on mi kaže ostao ti je rokovnik ovde. Kada sam došla kod muža on je počeo da viče: "Gde si ti celu noć?!" Ispostavilo se da sam ja zaspala pored tonca koji se toliko uplašio da se paralizovao umesto da je otišao preko puta i rekao Vuku, "Žena vam je legla u moj krevet, hoćete li molim vas da dođete po svoju suprugu?" Suprug je video da me nema i do četiri ujutru me tražio po hotelu. Na kraju je odustao i rekao: "Nema veze ona se ionako uvek vrati." To je bila ubedljivo najsmešnija situacija - zaključila je Tamara.

LAŽIRALA SMRT PA SE OGLASILA SA OSMEHOM OD UVA DO UVA Slađana Petrušić napravila još jedan potez koji je šokirao javnost

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading