MILOŠ BIKOVIĆ I MIODRAG RADONJIĆ ISKRENO O DETINJSTVU, PORODICI I PRAZNICIMA Uvek jedan uz drugog ali familija je na prvom mestu
Foto: Promo/Promo

Zvezda "Južnog vetra", Miloš Biković, otvorio je dušu i priznao da je u osnovnoj školi imao loše vladanje, dok je današnjim klincima upravo on uzor.

Čuveni Maraš i njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić, poznatiji kao Baća, priznaju da su u odnosu na to kakvi su bili ranije, dosta sazreli, te da za razliku od njihovih krimi uloga, zaista mogu da služe za primer.

- U školi sam iz vladanja imao dvojku, možda sam u nekom trenutku imao i keca... Bilo je tu svašta, bili smo nestašna deca, pravili smo razne gluposti. Iz te perspektive, nama je to tada delovalo kao da smo neki mangupi par ekselans. Tada sam bio baš klinac, danas je druga priča. I sada postoje neke nezrelosti, ali u mnogo manjoj meri - rekao je Biković, pa se osvrnuo i na vaskršnje praznike:

- Nadam se da ću Vaskrs provesti u Beogradu, u krugu porodice, ali sve zavisi od mojih obaveza. Ima puno posla, ali za praznike volim da sam sa svojim najbližima.

Radonjić, koji je zasnovao i svoju porodicu, kaže da otkad zna za sebe u takvom okruženju proslavlja praznike.

- Vaskrs provodim sa svojima, kao i uvek. Tu smo svi na okupu, kucamo se jajima, a pobeđuje ko ima jača jaja, zavisi koja jaja kupimo (smeh) - kaže Radonjić, pa se priseća svog detinjstva:

MILOŠ BIKOVIĆ I MIODRAG RADONJIĆ ISKRENO O DETINJSTVU, PORODICI I PRAZNICIMA Uvek jedan uz drugog ali familija je na prvom mestu

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

 

- Za ovaj veliki praznik smo uvek svi porodično išli kod dede, sada pokojnog, tradicionalno doručkujemo zajedno. Često smo išli na selo, ali sada više toga nema, promenila se situacija, deda više nije sa nama fizički.

DA LI PREPOZNAJETE PEVAČA SA FOTOGRAFIJE? Bio je zvezda devedesetih, važio za najvećeg zavodnika, a onda je preko noći nestao

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading