ISPISALA DECU IZ PRIVATNE ŠKOLE DA BI UŠTEDELA NOVAC Tanja Savić preduzela drastične mere, svi komentarišu ovaj njen postupak!
Foto: Alo/Printscreen

Međutim, nakon što se rastala od supruga Dušana Jovančevića, ali i usled krize posle pandemija korona virusa, pevačica je napravila drastičan potez.

Tanja je prelomila i kada se preselila u Smederevo, odlučila je da decu upiše u državnu školu.

- Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom. Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - rekao je svojevremeno izvor za „Star“.

TUGA Poznati muzičar preminuo u 46. godini života, porodica zamolila fanove samo jedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading