BIO JE NJENA PRVA LJUBAV Milica i Nenad su se zavoleli tokom takmičenja "Zvezda Granda", on je nestao, a evo kako sada izgleda i čime se bavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevač Nenad Jovanović se proslavio u drugoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ kada je pored pobednice Milice Todorović skrenuo pažnju domaće javnosti.

- Moje učešće u Zvezdama Granda je bilo 2005. godine kada je takmičenje bilo na nekom drugom nivou, publika je imala glavnu reč od početka do kraja takmicenja. Svakako je bilo jedno lepo iskustvo sa puno druženja. Ne privlači me ponovno takmičenje jer smatram da sam se dokazao kao pevac. Ali mislim da bi povratak prvih generacija i neka nova kompilacija pesama, možda bio interesantan za publiku - istakao je Nenad, a onda se osvrnuo na ljubavni odnos koji je imao sa Milicom Todorović.

- Miličin i moj odnos je prijateljski završen pre mnogo godina. Putevi su nam se razišli i to je bila mladalačka ljubav. Supruga i ja smo gradili odnos iz prijateljstva. Mislim da poverenje koje sam stekao kod nje je presudno za to sto u našem odnosu nema ljubomore - zaključuje Nenad za "Grand Online".

REŠILA DA OJADI KRISTIJANA Goca Tržan otkrila sve detalje odnosa sa Golubovićem, jednu stvar ne može da mu oprosti: Čekam prvo ročište

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading