OFARBALA SE U PLAVO PA JOŠ ISPRAVILA KOVRDŽE Promena na Indiri Radić će šokirati javnost, ovako pevačica izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Kada se 1992. godine pojavila na javnoj sceni Indira Radić privukla je pažnju publike kako izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i upečatljivim izgledom na koji niko nije mogao da ostane ravnodušan. Zahvaljujući hitovima koji se i dan danas slušaju, Indira je postala jedna od najtraženijih pevačica u zemlji, a svaki njen korak pomno se pratio. 

Iako je svi znamo kao brinetu, na društvenoj mreži „Instagram” osvanula je pevačicina fotografija iz 1996. godine na kojoj je frizura Indire Radić potpuno drugačija nego danas. Naime, ona je imala platinasto plavu boju kose, a lokne koje su godinama njen zaštitni znak, zamenila je uredno isfenirana kosa. 

OFARBALA SE U PLAVO PA JOŠ ISPRAVILA KOVRDŽE Promena na Indiri Radić će šokirati javnost, ovako pevačica izgleda (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

U odnosu na to kako je izgledala nekada, evidentno je da je došlo do određenih promena što je i očekivano, međutim frizura Indire Radić naišla je mahom na pohvalne komentare i mnogi su pevačici predložili da se osmeli i ponovo ofarba u plavo. Da li će ona to i uraditi, ostaje nam da vidimo.. 

"PREPLAKALA SAM CELU NOĆ" Vesna Rivas nakon saznanja da se Slađa Petrušić poigrala na društvenim mrežama, otvoreno kaže da je od sada mrtva za nju

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading